Jippii! Kohta olemme kaikki kasvattajat liikuntaleikkikoulun ohjaajia!

Osa liikuntapäiväkoti Keinun henkilökuntaa osallistuu jo helmikuun ESLU:n järjestämään Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutukseen.

Koska päiväkoti Keinussa pääpaino on liikunnassa, haluamme panostaa siihen kaikin mahdollisin tavoin. Sen vuoksi onkin tärkeää, että kasvattajille mahdollistetaan Norlandia päiväkodeissa monipuoliset koulutukset. Koulutus tuo kasvattajille lisää motivaatiota ja uusia ideoita. Haluammehan panostaa liikuntatuokioden lisäksi arjen liikuntaan. Uskomme, että kasvattajan oma ilo ja motivaatio liikkumiseen heijastuu positiivisesti tuoden liikunnan riemua myös lapsille.

 

Liikuntaleikkikoulu on 3-6-vuotiaiden lasten monipuolinen liikuntaohjelma. Liikuntaleikkikoulun sisältö on rakennettu lasten liikunnallisen kehityksen vaiheet huomioon ottaen. Se tarjoaa varhaiskasvatuksen liikunnan avuksi suunnitelmallisen neljän vuoden liikuntaohjelman valmiine tuntimalleineen. Ohjaajakoulutuksessa osallistuja saa liikuntaleikkikoulun ohjaajan oikeudet ja lisäksi hän saa käyttöönsä liikuntaohjelman kansion.